• محصول
ارم طب نور
۱۳۹۳/۵/۱۹

سیب و گلابی و کاهش خطر سکته مغزی تا 52 درصد

apple-pear مصرف میوه هایی که دارای بخش خوراکی سفید هستند، خطر سکته مغزی را تا 52 درصد کاهش می دهند. در یک مطالعه، میوه ها و سبزی ها به گروه های زیر طبقه بندی شدند:

کلم، کاهو و سایر سبزیجات برگ سبز تیره در گروه سبز
سبزیجات قرمز در گروه قرمز و بنفش
سیب و گلابی در گروه سفید
 
 محققان دریافتند مصرف زیاد میوه های سفید و سبزیجات  خطر  وقوع سکته مغزی را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.


ثبت دیدگاه
لطفا برای درج دیدگاه خود فرم زیر را تکمیل نمایید.



نام: *
پست الکترونیک:
تلفن همراه:
متن دیدگاه:*
  __  _          ______
 / _|| |        |___  /
| |_ | | __ ____   / / 
|  _|| |/ /|_  /  / /  
| |  |   <  / / ./ /   
|_|  |_|\_\/___|\_/    
                       
                       
لطفاً عبارت نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد نمایید.
بازگشت به تغذیه در دیابت