• محصول
ارم طب نور
۱۳۹۳/۵/۱۹

سیب و گلابی و کاهش خطر سکته مغزی تا 52 درصد

apple-pear مصرف میوه هایی که دارای بخش خوراکی سفید هستند، خطر سکته مغزی را تا 52 درصد کاهش می دهند. در یک مطالعه، میوه ها و سبزی ها به گروه های زیر طبقه بندی شدند:

کلم، کاهو و سایر سبزیجات برگ سبز تیره در گروه سبز
سبزیجات قرمز در گروه قرمز و بنفش
سیب و گلابی در گروه سفید
 
 محققان دریافتند مصرف زیاد میوه های سفید و سبزیجات  خطر  وقوع سکته مغزی را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.


ثبت دیدگاه
لطفا برای درج دیدگاه خود فرم زیر را تکمیل نمایید.



نام: *
پست الکترونیک:
تلفن همراه:
متن دیدگاه:*
                       __ 
                      / _|
  __ _  _ __    ___  | |_ 
 / _` || '_ \  / _ \ |  _|
| (_| || |_) || (_) || |  
 \__, || .__/  \___/ |_|  
    | || |                
    |_||_|                
لطفاً عبارت نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد نمایید.
بازگشت به تغذیه در دیابت